About this property

Situated on the outskirts of the town and offered with no onward chain complications, this family home has been extended and remodelled by the current owners to create flexible living accommodation. There is scope for even more improvements, as the owners previously had planning granted in 2017 for a large ground floor extension to replace the existing conservatory. Currently the accommodation comprises reception hall, cloakroom, dual aspect study fully fitted out with cabinets, 19ft dining room opening into a 19ft living room with feature fireplace and bi-folding doors to the conservatory, 'L' shaped kitchen/breakfast room and 26ft garage/workshop on the ground floor. To the first floor are four generous family bedrooms with an en suite to the master bedroom, separate family shower room and further first floor w.c. Outside, there are two driveways to the front providing ample parking and an open plan lawned garden with feature central sculpture. To the rear is an attractive and private rear garden laid mainly to lawn with established flower and shrub beds, enclosed by fencing and screened by mature trees and shrubs with timber storage shed.
  • No onward chain
  • Quiet non estate location
  • Approx. 2500 sq ft
  • Four bedrooms
  • Two bathrooms
  • Four reception rooms
  • Kitchen/breakfast room
  • Large garage/workshop
  • Secluded gardens
Floorplan for Wokingham, Berkshire

Find out the value of your home in 60 seconds